Tootmisviis Vein on kääritatud roostevabast terasest vaadis, seejärel on veini alkoholisisaldus eemaldatud pöördosmoosi teel. Värvus Heleroosa, kirgas Aroom Aroom värskelt marjane, tunda lopsakaid punaseid metsmarju ja lillelisi noote. Maitse Maitselt on vein kuiv, värske ja marjane. Tunda maasikaid, vaarikaid, veidi punaseid sõstraid ja tsitrusevilju. Järelmaitse kestev ja marjase noodiga. Toidusoovitus Aperitiiv, Eelroad, Rohelised salatid, Juustuvalik, Seltskonnavein Serveerimine Jahutatult 4-6°C Bordeaux tüüpi valgeveini pokaalist Koostisosad: Alkoholivaba vein 96% (viinamarjad, kontsentreeritud viinamarjavirre), looduslik lõhna-ja maitseaine. Säilitusained: Sulfitid, dimetüüldikarbonaat, kaaliumporbaat, happesuse regulaatorid: Viinhape (L(+)-). Stabilisaatorid: Sidrunhape ja/või karboksümetüültselluloos. Marjasort Merlot, Cabernet Sauvignon Kuivusaste Kuiv Nozeco Rosé alkoholivaba vein vegan
- Sulfiit (E220<->E228) (esineb)